Nilimellan neljän tähden leirintäalue sijaitsee kauniin Kitisen varrella Sodankylän keskustassa valtateiden 4 ja 5 risteyksessä. Meillä voit pysähtyä lepäämään tai viettämään pidemmänkin loman koko perheen kanssa. Nilimella on tunnettu kauniista alueestaan ja hyvistä palveluistaan keskellä kaunista Lappia!

Leirintäalue

Suomen pohjoisimmalla neljän tähden alueellamme on 15 saunallista huoneistoa, 4 laadukasta rantahuoneistoa, 19 mökkiä, 80 caravan paikkaa joista 20 viherrakennettuja ja 60 sähköpaikkaa, laaja nurmikenttä telttapaikoille, vastaanottokioski, rantaravintola A-oikeuksin ja pukukopillinen uimaranta sekä erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Lapsille löytyy leikkipaikka sekä ulkoa että sisältä. Matkaa keskustaan ja palveluihin on alle 1 km. Vastaanottomme on avoinna 1.6.–31.9.

Oheispalvelut

Alueellamme voit tyhjentää kemiallisen wc:n sekä harmaavesisäiliöt ja täyttää puhdasvesisäiliöt samalla kertaa. Voitte myös varata vastaanotostamme saunan, missä onkin hyvä pestä tien pölyt pois. Leirintäalueella, jokirannassa sijaitsee matkailijoiden suosima Piitsi Pubi. Pubilta saa niin ruokaa kuin juomaakin. Lapsille on ulkoleikkipaikka ja erillinen sisäleikkipaikka, jos sää ei satu suosimaan.

Rakennukset

Vastaanottomme sijaitsee heti alueelle tultaessa. Sisään kirjautuessa voi nauttia vaikka kahvit tai jäätelöt terassilla ja käyttää ilmaista langatonta verkkoamme. Matkailijoita palvelee kaksi huoltorakennusta. Päähuoltorakennuksessa on kaksi keittiötä, kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka, vessat ja suihkut sekä myös inva-wc suihkulla. Toinen huoltorakennus palvelee mökkiläisiä. Vessojen ja suihkujen lisäksi rakennuksesta löytyy varaussauna. Kaikkien matkailijoiden käytössä on myös pyykkitupa, jossa on kaksi maksullista pyykkikonetta, kuivausrumpu ja kuivauskaappi.